MUDr. Jozef Španka

On-line gynekologická poradňa

slúži na konzultáciu otázok týkajúcich sa intímneho zdravia žien. Má len odporúčací charakter, vhľadom na to, že nie je možné dôkladne vyšetriť prípadné zdravotné ťažkosti, ktoré je potrebné riešiť návštevou odbornej ambulancie.

Vaše otázky budú zodpovedané do 24 hodín a denný limit je 30 otázok.

MUDr. Jozef Španka
gynekológ a pôrodník s 30-ročnými skúsenosťami www.ingyn.sk

21. júna 2019
Pan doktor,chcem sa Vas spytat,ci psychicke aj telesne problemy spisibuje zvysene FSH,alebo estrog.deficit?Moze byt,ze je len zvysene FSH a estrogen je o.k. a zena ma aj tak problemy,alebo to nejak suvisi….Neviem ci ste pochopili…Dakujem.

polopate: u mladej je nízke FSH a vysoký estrogen E2… v perimenopauze stupa FSH estrogen može byt v norme… v postmenopaue je vysoke FSH  a nízky E2  neskor klesne všetko:(

21. júna 2019
Pan doktor zistili mi dve maternice je to možné?

ano je- uterus duplex..vrodená vyvojova chyba–ma rozne stupne

21. júna 2019
Čo všetko sa dá zistiť s gynekológickejo sona aj to že by som mala v sebe plod čerstve tehotenstvo

ak meška menzes aspon 10 dni aj gravidita

21. júna 2019
Dobrý deň pán doktor chcela som sa opýtať mám plodné obdobie deň po ovulaci 17 .6 plodné obdobie-stredna šanca otehotnieť,som mala 3mij intímny styk kde sa mi partner urobil na zadok a bolo to trochu na povrchu vagíny a po 2mib sme to umyly robila som si jeden ten mamatest sa to volá a bol negatívny jedna palička nemak ani prsníky navalene ani mi nebolo nevoľno nič menštruáciu mám dostať 4.7 mám 16 rokov ďakujem za odpoveď

nie ste tehotná – už som raz na tuto otazku odpovedal

20. júna 2019
Dobrý deň pán doktor, v septembri budem mať 50 r. , 26 rokov beriem antikoncepciu ( aktuálne Jeanine). Menštruáciu mám pravidelnú. Môj gynekológ mi povedal, že už by som mala vysadiť Jeanine. Chcem sa spýtať – budem mať po vysadení nejaké negatívne príznaky? ak áno – je potrebné sa vrátiť k antikoncepcii alebo je potrebné urýchliť menopauzu? Mám obavy zo zhoršenia pleti, prírastku hmotnosti .vďaka

v zasade možno dla WHO brat hatk do 50 rokov…. určite Jeanine ex a možna zmena na 6 mes na Qlaira..jediná originalna  hatk s prirodzeným estrogénom a dynamicko-harmonickým davkovaním..ina možnost je  ex a čakat

20. júna 2019
Pan doktor,chcela by som sa Vas spytat,kedy by sa mala uzivat HST,myslim tym rano,alebo vecer,alebo je to uplne jedno…..???Dakujem.

je to na Vas……á 24 hodín

20. júna 2019
Prosim Vas,je najucinnesie a najrychlejsie“doplnit“estrogenivy deficit pomocou HST?

ano presne tak resp pri liečbe iných stavov injekčne

20. júna 2019
dakujem, to gynekologicke vysetrenie odporucate kvoli moznej tehotnosti(aj napriek tomi, ze je uz 18tyzdnov od styku, mala som aj menstruacie a testy negativne) alebo kvoli inym gynekologickym problemom?

kvôli nejasným ťažkostiam

20. júna 2019
Dobry den. Mozem uzivat v tehotenstve psylium na zapchu? Som v 16tt . Dakujem

pozrite ´prosím príbalový letak po 14 týž by nemal byt problém…ja dávam Duphalac

20. júna 2019
Dobrý deň.Pán doktor prosím Vås o názor.21.5.mi robili konizaciu krčka maternice.Po vybratí tamponády som mala ružový mokvavý výtok.Na 5.deň od operacie som zacala brat antib.rana mokvala.Dalej bolo slabe krvacanie.Od 17.dňa inj Methergin(5 inj) ,boli aj robene stery(pozit.) – nasadený Macmiror po prvej tobolke vyraznejsie krvacanie po vysadení krvac.slabé.14.6.zavedený Gelita spon,krvacanie prestalo len minim spinenie17.6.zavedený Gelita spon18.6.zasa slabe krvacanie,aj teraz.Histolog.je v poriadku,beriem Ascorutin 3×2.Hojí sa to veľmi dlho.Mám pocit že sa mi pri zákroku poškodila viac nejaká cievka alebo sa urobila väčšia rana..Lekár kontroluje ranu,vidno že sa hojí.Som mesiac po operacii.Je to zdĺhavé už.Vďaka.

dop lokalna liečba čipky Ialuna na 10 dní…..

Stránka 2225 z 2420 « 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 2230 »

Aj Vy máte otázku?


Opýtajte sa lekára